.

Sorry...

Har inte skrivit nåt inlägg på länge nu... Ledsen för det. Ska försöka bättra mig =)

Måndag:
Hoppträningen gick bra! Han var ganska pigg och hoppade bra. Diana filmade ganska mycket. Ska bara sätta ihop dom ^^ Filmen kommer snart ut på bloggen!

Tisdag:
Red båda hästarna. Knatte red jag lite på en grusväg i samhället. Det var desutom en stor vattenpöl i slutet på den ^^ Red lungt, bara så han får sträcka på benen efter hoppträningen dagen innan.

Onsdag:
Knatte var ledig.
Livius och Diana var på ridskolan. Gick jättebra! Diana fick mkt mera hjälp denna gången, vilket var bra! =D Hon hade också sporrar. Livius lyssnade därför mycket bättre på henne! Tyvärr filmade jag inte nått =(
Dom använde nästan hela ridhuset, en stor bana som liknade den dom hade förra veckan. Det ända negitiva var att dom inte galopperade så mycket... Men men... Det gick väldigt bra iallfall =)

Torsdag:
Diana och jag red en tur i skogen. Det var halt och hårt, inte så roligt... Blev inte så hårt men dom fick komma ut en runda iallafall =)

Fredag:
Vi red i skogen, mildare idag än igår. Kunde ta mera galopp idag! =D Vi red bla genom vattenmassor. Väldigt kul ^^ Knatte fick in ett litet bocksprång genom en av dom... Kul att han trycker det är kul =)
På väg hem blåste och snöade det mycket. Mindre kul... Är inte vintern slut snart ?

Har lite bättre nyheter också =)
Tävlingarna är nu upp på ridskolans hemsida! Nästa klubbhoppning är den 19/2, om en vecka. Ska hoppa 80 cm clearound och LC. =) Ska bli kul! Skriv om ni också ska dit ^^

2011-02-11 @ 18:41:05 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)
http://publishme.se/1995483/settings/theme/templates/
URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0