.

Halloj!

Har inte skrivit nått inlägg på länge nu... Han haft mkt plugg och varit trött, men nu kommer en kort sammanfattning av veckan =)

Måndag:
Hoppträningen gick super! Knatte var mkt piggare, Men man var fortfarande att driva honom ut ur svängarna. Men han var så mycket piggare än första gången=)
Vi hoppad en bana med ganska mkt svängar. Lite brutna svängar och även en trippelbarr =D Som Knatte en gång gjorde ett enormt hopp över ^^ Han fick göra sina älskade "omhoppnings svängar" ^^ hihi. Men höll såklart tillbaka honom lite.

Tisdag:
En rolig runda i skogen med Diana och Livius. Dom var pigga och lite hoppiga ^^ Knatte fick sträcka på benen i dom längre galopperna, bra så han inte blir stel efter gårdagens träning. Snön var en aning blöt vilket fick den att bli lite tung. Hästarna fick då lyfta lite mer på benen, bara bra =)

Onsdag:
Knatte var ledig. De förtjänade han!

Diana och Livius åkte på sin tredje träning, och det var HOPPNING =D Typ hela gruppen kunde inte komma så det var bara tre stycken inklusive Diana. Bra när man hoppar. Diana har bara hoppat Livius i hagen eller i skogen, inte inne på en riktig ridbana så detta skulle bli kul att se! =)
Dom skulle hoppa en kombination på tre hinder med ett språng mellan. Först var det bara travbommar som man skulle rida över, desutom med en hand på huvudet xD Livius visade redan vid bommarna att han tyckte det var skit kul! Haha, han började galoppera över bommarna och efter gjorde han en rad av bocksprång xD Diana satt trottsigt kvar =P
Dom höjde till kryss som dom skulle galoppera in på, men Livius fick komma i trav och sedan landa i galopp. Han är lite större än dom andra. Skulle bli kort inpå det andra hindret om han kom i galopp.
Livius lyssnade bra men fortsatte med sina glada språng efter hindrerna.
Ett av hindrerna längst ut höjdes till ett räcke som sedan bara höjdes och höjdes.
Det slutade på strax under 90 cm =) Diana och Livius skötte sig mkt bra! Livius gjorde stora och fina språng över hindrerna och Diana följde med bra.
Filmade snuttar av lektionen xD Inte bra kvalite eftersom det var mig mobil jag filmade med. Får se om den kommer upp så småning om =)

Torsdag:
Jag skulle in till Kalmar med mamma så Diana var så snäll och red Knatte åt mig =D Hon berättade att han var väldigt het och som vanligt väldigt stark xD Min lilla skrutt ^^

Köpte ett bogskydd till Knatte. Han har fått skav av täcket på bogen. Hoppas detta hjälper.
Köpte även ett par vita ridbyxor på rean =) Typ bara 79 kr eller nått. Mycket nöjd =D

2011-01-28 @ 16:01:37 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)
http://publishme.se/1995483/settings/theme/templates/
URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0