.

Onsdag 19/1

Skrev inget inlägg igår efter ridningen. Hade mycket läxor...
Dianas lektion gick jättebra! Livius är den "dressyriga" typen. Han går nästan hela tiden samlat. Därför går han lite sakta ibland. Man får driva endel, men tyckte det gick jättebra. Dom verkade trivas i gruppen som bestod av 6 andra elever. Dom flesta hästarna var smått slöa förutom en som var ny. Alla hade koll på sina hästar och arbetet gick smidigt och bra!
Tycker endast att lektionen var väldigt enformig och en aning seg. Nästan halva lektionen gjorde dom halter. Vilket är jättebra att öva på, men lektionen är bara 45 min så en liten stund räcker. Dom hann bara ta två galopper och höll sig bara på spåret... Men det är andra veckan så det blir väll mera varitation =)

Knatte longerades lite på förmiddagen av Diana. Han ville knappt galoppera. Då stannar han bara och vänder. Han är också ganska nervös för spöt. Men man måste hålla det bakom honom för att han ska öka... Han drar också utåt hela tiden. Man får hålla hårt i linan för att den inte ska längas. 
Har ni förslag på hur man kan träna bort det eller hur man ska göra för att få honom att skärpa sig. Tveka inte att kommentera! =D 


Livius och Diana

Ha en trevlig kväll!
// Emma & Knatte
2011-01-20 @ 17:42:23 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Anonym

ett tips är att stå snett bakom honom för han är lärd att vända ifall man ställer sig lite framför, spöet är han rädd för eftersom att han tidigare blivit misshandlad. Kram vilma

2011-01-25 @ 22:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)
http://publishme.se/1995483/settings/theme/templates/
URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0