.

Torsdag

Halloj!
Glömde skriva igår om träningarna, börjar med min och Knattes.
Det gick bra. Vi hoppade inte bana utom övade dom vändande hjälperna och att kunna göra inverkan på hästen.
Vi hoppade små kryss på böjda bågar för att snabbt kunna styra hästen genom skänklen. Sen hoppade vi cavalleti. 4 st på långsidan. Det var 12 m mellan varje och där skulle vi galoppera på först 4 galoppsprång mellan, sen 5 och sen 3. Knatte hade lättare för att länga på stegen än att korta dom. Men det gick bra till slut =)

Diana och Livius träning gick superbra! Han var mkt piggare och arbetsvillig. Dom var också bara 5 st i gruppen och dom fick vara i hela ridhuset. Dom fick därför också mycket mer hjälp. Diana fick Livius jättefint böjt =)

Knatte fick fick vara ledig, det förtjänar han! Han har inte varit ledig på länge nu.

Diana och jag provade att blöta deras kvällshö i förrgår. Eftersom hästarna hostar, antagligen för att höt är dammigt...
Så nu ska vi prova med att lägga höt i vatten nån timmer innan dom ska få det och se om det blir bättre ^^
Vi var lite oroliga för att dom inte skulle äta... eller ja för att Livius inte skulle äta.. Han är lite kräsen med maten ^^ hihi. Livius luktade på höt innan han tittade oförstående på oss. Därimot Knatte högg in som vanligt ^^
Men båda hästarna hade ätit upp på morgonen. =)

Idag är det super väder! Molnfritt och soligt! Tillochmed plus grader. Snön börjar tillochmed smälta undan lite nu. Härligt! Våren börjar äntligen titta fram nu =) Hästarna börjar fälla lite smått också, ännu ett tecken att vintern snart är slut.
Diana och jag ska ut på en skogsrunda lite senare =)
Ha det bra!

 

2011-03-03 @ 15:29:02 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)
http://publishme.se/1995483/settings/theme/templates/
URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0