.

Frågestund...

Tänkte ha frågestund! Ni får fråga hur mycket ni vill om mig, Knatte eller om mitt liv. Svaren kommer i ett senare inlägg =) Är det nått litet ni undrar. Tveka inte att kommentera! Ni kommer få svar och ni behöver inte nämna era namn om ni inte vill =)

Är hemma från ICA nu. Jag och en kompis har praoat där. Det var faktiskt helt okej =) Men blev lite långtråkigt mot slutet. Men får stå ut den här veckan, jag har iallafall inga läxor =D Underbart!
Denna veckan blir en riktig hästvecka! Idag-hoppträning. Onsdag-ridskolan med Diana och Livius. Fredag-Hoppträning för Hans-Olof Ottosson "Otto", som jag har fått av present av mina syskon =) En gång i månaden, fyra gånger. Han har tränat Malin Bayard och är riktigt duktig. Ska bli kul!
Lördag-Klubbhoppning i Torsås.

Är iallafall riktigt taggad =)
Har tyvärr inga nya bilder på hästarna... Ska försöka ta några nån dag ^^

Kram

2011-03-28 @ 16:14:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma <33

Är nu hemma igen. Var med Fanny i Karlskrona på tävling. Det gick hyfsat bra för alla i laget =) Hindrerna ligger jö faktiskt på 110 cm ^^

Har blivit riktigt sugen på att köpa ny kamera. Min är bra, men kräver dok mer av den nu... Det går tex inte att fota i ridhus och endel bilder blir lite suddiga när objektet rör sig för fort. Vill ha kamera som är mer ljustålig, kan ta fler bilder i sekunden och ett objektivsom man kan zooma långt med. =) Fyller år snart och har önskat mig pengar ^^ Kan också vara ganska duktig på att spara pengar när jag väl vill ha nått.
Mitt mål är en Canon EOS 550D och ett objektiv, 18-200 eller 70-200 (tror jag xD). Har frågat om råd av en kompis som kan kameror och tycker att den passar mina behov ^^


Är den inte vacker? ^^ Hihi...

Kram Emma

2011-03-27 @ 16:25:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagskväll...

Är hemma och latar mig framför tvn. Trött efter en aktiv dag, hehe. Var i stallet och red en runda med Diana.  Dom som äger gården var ute och svettsade (stavning) och när jag gick ut från stallet började Knatte fara runt och ville inte stå stilla! Han var livrädd för ljudet och hade ingen lust att lugna sig och gå lugnt förbi. Så snabbt jag hoppat upp började han steppa och trava. Jag jobbade hon lite och lät honom småtrava förbi. Han släppte inte incidenten på ett tag. Han tyckte allt var läskigt ^^ Men han lugnade sig i skogen och var pigg och glad =) 

Nån mer som har problem med sina stigläder? Själv har jag stora... Dom är jätte ojämna fast jag bara haft dom i ett halvår... 
Har köpt mina på Hööks, ganska billigt. Det finns andra som antagligen är mycket bättre, men dom kostar 700 kr. Har inte lust att betala så mycket... Men jaja. Får stå ut.. ^^

Nu har jag en stor godisskål i knät och ett stort glas vatten ^^ Ska upp kl 7 i morgon. Ska ta ut hästarna innan jag följer med Fanny till tävlingen i Karlskrona. Ska själv inte delta, men det är kul att vara där endån =)

Kram <33 

2011-03-26 @ 19:10:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Startar upp igen =)

Startar upp bloggen igen! Men det blir några ändringar. En kompis ska göra en helt ny design åt min blogg. Ska bli kul att få lite förnyelse! =) Tar nog ett tag till innan designen och headern är uppe men får stå ut =)

Lite sammanfattning av dom senaste veckorna.

Knatte har skött sig fint. Börjar få fint hull och musklerna börjar synas ordentligt nu. Han går fint på träningarna, dok seg i början men kommer igång till slutet =)
Har även startat min första lokala hopptävling! Gick jättebra. Två felfria klasser. LD, Clearound = Rosett. LC, Stilbed = Dubbelnolla och 45 i stilpoäng.
Nöjd över mig själv och min älskae Knatte bus <33

Min födelsedag börjar också närma sig ^^ Ska skriva önskelista, och det mesta är häst grejer xD Överraskad ?
Hehe =P

Idag har jag varit inne i Kalmar på en shoppingtur med mamma. Kom hem med många bra köp ^^ Men tyvärr inget från Hööks... =( Väntar tills min födelsedag är över och behöver inget akut just nu ^^
Nu ska jag snart till stallet och rida ut en tur med Diana. Ska bli kul nu när nästan all snö är borta på vägarna nu. Härligt att kunna ta långa galopper utan att behöva oroa sig för underlaget.
Det har också bildats stora vattenpölar lite överallt i skogen. Såå kul att galoppera igenom! Tycker jag och Knatte iallafall ^^

Har även betämmt mig för att ändra färgtema. Rött/Svart. Det är såå fint =D Har även en väst som är röd och svart. Kommer att se super ut med några av dom här grejerna ^^

Kram Emma <33

2011-03-26 @ 16:03:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vet...

Jag har inte bloggat nått dom senaste veckorna... Jag vet! Först för att jag inte får några kommentarer. Men besökarna blir allt fler tycker jag =D  Men i mon sticker jag och Knatte ut på vår första lokala tävling tillsammans och tänkte ge bloggandet en andra chans nu när det börjar hända lite =)! Kommentera vad ni vill se i bloggen! Eller skicka ett mejl, [email protected].
Ska be en kompis att göra en heder till mig, orkar inte engagera mig i photoshop xD Hoppas att hon vill göra en åt mig =D

Men nu till saken! Idag kommer Knattes förra ägare och hälsar på! Vi ska sticka ut på en liten runda i skogen och jag får låna Livius av Diana! =D Ska bli kul och intressant att rida Livius igen och se Knatte och hans förra ägare. Kanske kan hon ge lite tips till mig om hur han är på tävlingar och hur man kan göra för att få mer fart på honom. För i mon stícker vi till nybro! =D Ska hoppa Ld och Lc med stilbedömning! =) Mitt mål är att komma felfri! Kommer inte sattsa nått men vill förstås att han ska ha en bra fart!

Ha det bra!

2011-03-19 @ 09:03:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Halloj!
Glömde skriva igår om träningarna, börjar med min och Knattes.
Det gick bra. Vi hoppade inte bana utom övade dom vändande hjälperna och att kunna göra inverkan på hästen.
Vi hoppade små kryss på böjda bågar för att snabbt kunna styra hästen genom skänklen. Sen hoppade vi cavalleti. 4 st på långsidan. Det var 12 m mellan varje och där skulle vi galoppera på först 4 galoppsprång mellan, sen 5 och sen 3. Knatte hade lättare för att länga på stegen än att korta dom. Men det gick bra till slut =)

Diana och Livius träning gick superbra! Han var mkt piggare och arbetsvillig. Dom var också bara 5 st i gruppen och dom fick vara i hela ridhuset. Dom fick därför också mycket mer hjälp. Diana fick Livius jättefint böjt =)

Knatte fick fick vara ledig, det förtjänar han! Han har inte varit ledig på länge nu.

Diana och jag provade att blöta deras kvällshö i förrgår. Eftersom hästarna hostar, antagligen för att höt är dammigt...
Så nu ska vi prova med att lägga höt i vatten nån timmer innan dom ska få det och se om det blir bättre ^^
Vi var lite oroliga för att dom inte skulle äta... eller ja för att Livius inte skulle äta.. Han är lite kräsen med maten ^^ hihi. Livius luktade på höt innan han tittade oförstående på oss. Därimot Knatte högg in som vanligt ^^
Men båda hästarna hade ätit upp på morgonen. =)

Idag är det super väder! Molnfritt och soligt! Tillochmed plus grader. Snön börjar tillochmed smälta undan lite nu. Härligt! Våren börjar äntligen titta fram nu =) Hästarna börjar fälla lite smått också, ännu ett tecken att vintern snart är slut.
Diana och jag ska ut på en skogsrunda lite senare =)
Ha det bra!

 

2011-03-03 @ 15:29:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0